vem är hon?

onsdagen den 20:e maj 1987 klämde sweetsusie ut en liten tös som kom att döpas till sofi(e) maria persson. kärt barn har många namn sägs det ju och ungen har en hel del smeknamn; perry, bönan, pertan, tabita, pärlan, hästen (eller vare tony?), fluffy, gulletussan..kan komma att fyllas på.

innebandykarriären startade i bk vingen, blackatönt som hon faktiskt är, men klubben i hennes ♥ är kfum norrköping, där hon har varit sen 2002.

trots vissa tripper till finspång under ungdomsåren (det är inte alla som sovit utanför finspångs polishus..) har hon inte blivit alltför hjärnskadad utan bara lite hyggligt efterbliven. och det gillar vi!

nu har hon också alltså fått sig en supporterblogg och det är för att, just det ja, jag är hennes största supporter på alla plan.

kfum och bönan har inlett säsongen med en vinst och ett bottennapp ("bajs" stod det i smset så klassar den matchen som mindre bra..". på persson har det registrerats 4 målpoäng och 1 assistpoäng. dessutom har hon åkt på 4 utvisningsminutrar. hoppsan. i vilket fall som helst är hon i delad poängligaledning, gillart.  utvisningsligan ligger hon tvåa, stabilt.

till veckan väntar en intervju om serieinledningen och förväntningar av säsongen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0