2-2

vinst och lite flax så kommer det gå hela vägen till kval, läckert!

så äre


toppen möter botten

imorrn vankas derby mot ibf norrköping. #10 har laddat med öl och mia&klara, fint det. tror på rätt lätt seger faktiskt. om det inte börjar infinna sig nån slags panik över att seriesegern snart är i hamn? tror inte det! gör jobbet och jag vet vilket lag som kvalar senare i vår..vinter..öh.

tycker ändå 6 poäng säger en del

13-3 mot boxholm och sex poäng av stjärnan. inte illa pinkat om jag får säga det själv. att hon (han?) samtidigt var i linköping och assisterade sig själv höjer nog prestationen ännu mer. serieledningen är fortsatt ett faktum och kfum har såattsäga saken i egna händer. och klubbor. och fötter. och huvuden. kommer bli en trevlig vår. och jag ska baka kakor nångång framåt mars. hejpåer.

tråkigt?

stjärnan säger att allt är tråkigt. eller i alla fall att inget är roligt. men jag säger som så, lite poäng mot boxholm imorrn så äre klarrt. släpp sargen å kom in i matchen rå!

serieledning

så äre faktiskt. till synes ligger kfum på andra plats, men vid seger mot boxholm i helgens match är serieledningen i händerna, det är också först då de har lika många matcher spelade som solfjädern.  faktum är att seriesegern också ligger i händerna. gör de vad de ska, och det kommer de ju göra, så vinner de serien.

i helgens seger (9-1) mot finspång stod stjärnan för två mål och ett assist. till dags dato återfinns hon därför på plats fem i poängligan, och det med inte lika många matcher spelade. det kallar jag stjärna det.

fimpen

idag ska #10 spela mot finspång. i aluceum. kan inte säga annat än att jag är lite avundsjuk. fimpen har ryckt upp sig lite på senaste tiden, så kom igen nu bönan.

RSS 2.0