god jul. och gott nytt år.

enligt uppgifter väljer stjärnan att fira nyår i goda vänners lag (läs: mig) och låt mig säga som så, att det kanske är bra att det inte vankas match förrän den 10/1 när åby kommer på besök till f13.

på juldagen ryktas det dessutom att bloggen ska få en julklapp (läs: hon kunde inte hålla sig och meddelade att jag skulle få den direkt efter att hon köpt den), vilket vi såklart ser fram emot. lovar att meddela vad hon koka ihop.

god jul. vi hatar den.

3+1

blev dagens skörd. dock va inte domaren samarbetsvillig så i protokollet blev det 3+0. snyggt! vinst också kanske ska tilläggas, 8-4. fin vila dä!

antvarden, lördag.

nog har man haft lördagar som spenderats på trevligare ställen än i överum. men #10 till start och då kan man nog kosta på sig en tur till småland.

+1

ytterligare en poäng. henne kan man lita på även om det inte snöar! 6-1 mot mjölby i luciapresent. tackar!

glädje

det glädjer mig, och garanterat många andra, att stjärnan är med i söndagens hemmamöte med mjölby. får vi se lite luciaglitter, eller varför inte en luciakrona, dagen till ära? som enda spelare i topp-7 i poängligan med endast 5 matcher spelade finns det bara en väg för henne att gå, uppåt!

imponerande!

snyggt kfum. här snackar vi meriterande bortaseger över solfjäderstaden, grymt!

i serien där allt kan hända..

2+0

det är la inte så illa pinkat av nån som har tre klubbor att välja på?

lagmanshallen tomorrow, 7.45 pm, be there...or?

äntligen ska stjärnan snöra på sig skorna och plocka fram klubban ur fodralet igen. eller just de, hon har ju inget fodral..
jaja, imorrn vankas det dm-match i den underbara (eller?) lagmanshallen i mjölby.
personligen, kanske tycker ni jag går ut hårt, tippar jag på 3+1 från #10, som för övrigt förgyllt min dag med att berätta om julklappsinköp.
du där ute som bett om att få gästblogga, hör av dig till mig på "[email protected]"...eller så skickar du ett sms.

RSS 2.0