Hur bra?

Känns stabilt att stjärnan är i topp i poängligan redan efter en match efter starka 4+0 i seriepremiären (som slutade i vinst 7-3 mot Linköping IBK U), och där är hon för att stanna. Såvida hon inte blir värvad till, host, Värmland. För det finns tydligen ett stort intresse hos en onämnd klubb däruppe i skogarna. Dessutom sägs relationen till tränaren där vara utom denna värld, och därför är det svårt att svara på i vilket träd signaturen hänger...men lita på mig, det är inte sista ordet sagt i denna diskussion.

Back on track

Släpp sargen och kom in i matchen! Trots mycket fina kontraktsförslag har stjärnan bestämt sig för att stanna i KFUM Norrköping ett år till. Ryktet säger att kontraktet var av väldigt bra karaktär och väldigt svårt att avstå, men att kärleken till KFUM:s herrlag är för stark för att lämna i sticket så nära inpå säsongspremiären.

Hittills har förra årets finfina statistik hållt i sig i säsongens första träningsmatcher. Vad sägs om 2+2 (och därmed inblandning i alla mål) mot Finspång och blåslagna armbågar mot Solfjädern. Lita på att Perrypancake är tillbaka på banan!

RSS 2.0