det är inte assisterna som syns i måndagstidningen

nej, så äre faktiskt. därför såg sofi persson till att trycka in två kassar i toppmötet med ibf linköping. enligt säkra källor hade hon lovat fem baljor så ligger fortfarande i skuld på 3.

lite uppseendeväckande från den senaste veckans matcher, ja för omgång går det ju inte säga i den här seiren, är att mjölby fick 2-3 hemma mot solfjädern. nu spelades matchen i lagmanshallen inför 142 pers vilket nog kan ha taggat hemmalaget en del. och om sandra eriksson fortfarande spelar back verkar det som att mjölby inte riktigt hade koll på försvararna från motala.

nä ni, årets damtvåa kan bli intressant.

tråkigt för kfum är att susanne gustafsson har fått gå till ibf linköping, toppkonkurrenten. hon är, enligt mig, den bästa spelaren östergötland sett på damsidan på många år. välkommen tillbaka till klubben är istället emma "robin" lundin, det kan nog bli några poäng från 69:an iår.

drygt fem minuter in i den andra perioden leder sirius över capeiro med 3-1 i fyrishov. skräll idag igen? wic fick på näsan av balrog igår, precis som storvreta av helsingborg.

den där zlatans frispark var rätt hård igår...eller?